Reactie plaatsen

Reacties

Jan
20 dagen geleden

Berna,
Bij het lezen van de eerste regels van jouw reading kreeg ik al kippenvel. Verbazingwekkend zoals jij situaties doorkrijgt. Zaken die niemand kan weten, las ik terug in jouw reading. Ook het gesprek na de reading heeft mij veel goed gedaan. Geweldig wat ook daarin nog tevoren kwam. Ik ga vol vertrouwen de toekomst in en mag daar nog veel mooie dingen gaan doen! Nogmaals hartelijke dank.
Jan.

Elly van Gurp
2 maanden geleden

mooie reading ontvangen en van begin al gelijk goed heb er heel veel aan gehad en daarna telefoon ook heel fijn nogmaals bedankt Berna kom zeker nog een keer terug

Annet v praat
2 maanden geleden

Hele mooie reading ontvangen v Berna heb zelfs een traantje weggepinkt. Klopte helemaal. Had het gevoel dat we elkaar al lang kende heel mooi. Het telefonisch gesprek heeft me nog meer bevestiging gegeven. Er is rust over me gekomen. Berna dank je wel.

C
2 maanden geleden

Ik heb een hele mooie reading mogen ontvangen van Berna. Het was uitgebreid, helder en zeer passend! Ik ben er nog van onder de indruk. Nogmaals dank en veel succes in de toekomst!

Vanessa
2 maanden geleden

Ik heb een hele fijn reading mogen ontvangen van Berna, alles klopte van begin tot eind, het was een mooie bevestiging van mijn gevoel en ook een verheldering en inzicht waar ik veel aan heb de komende tijd. Dankjewel Berna! Heel fijn om alles op schrift te krijgen en wat ik ook fijn vond was het telefonisch gesprek om nog even na te praten.

Frank
2 maanden geleden

Ik ken Berna via Facebook waarbij ze bij overkwam als een altijd warm en eerlijk persoon, met gevoel voor humor, sommige mensen zie ik als een voorbeeld voor mij en inspireren me dan ook daar is zij er een van. Veel succes en ga zo door

Paul
2 maanden geleden

Berna, je hebt me waardevolle adviezen gegeven, zowel persoonlijk als voor mijn werk waar ik echt heel blij mee ben. Was ook aangenaam verrast dat je 3 pagina's tekst over mij had geschreven zonder dat ik je dat verteld had. Dat had ik nodig voor het maken van nieuwe keuzes in mijn leven.

Ik zou iedereen die dit leest en twijfelt over iets of een antwoord wil op een belangrijke vraag, willen zeggen, neem de stap om Berna Bos te bellen voor een helder, eerlijk en hoogwaardig consult.

Pauline
3 maanden geleden

Berna is een mooie liefdevolle vrouw die de kern weet te raken. Echt een aanrader!

Floor
3 maanden geleden

Dank voor je reading. Mooi, duidelijk en herkenbaar.

R. Witteman
3 maanden geleden

Bedankt voor de mooie reading. Zodra het mogelijk is kom ik langs voor een magnetiseer behandeling.
Groeten Raoul.

Jacqueline de Lange
3 maanden geleden

Al bij heel wat medium geweest, dacht ga het bij jou ook proberen. Was behoorlijk sceptisch. Je vroeg om een foto en voornaam en of ik een vraag had. Toen had ik er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen meer in. Maar tot mijn grote verbazing klopte werkelijk alles wat je me schreef! OP 1 naam na, maar dat ga ik nog uitzoeken. Je beschreef ook mijn vader helemaal zoals hij was. Heel bijzonder. Ik wil je ook op deze manier nog bedanken. Erg blij mee! Chapeau!