Reactie plaatsen

Reacties

Aryh Smits
6 maanden geleden

Ik ben altijd achterdochtig. Toch voelde het goed en dat is ook gebleken. Je bent een verademing op diverse manieren, in het contact en vooral in de uitkomst. De uitkomst van de reading heeft mij gunstig met mijzelf geconfronteerd en bevestigt dat ik op de goede weg ben. Die weg ligt op een heuvel, ik wist niet zeker wat er aan de andere kant ligt te wachten, dat wil zeggen, ik had een vermoeden en nu de bevestiging. Alleen nog dat laatste stukje, het meest steile misschien, maar dan heb ik wel het mooiste uitzicht op het universum.
Bedankt voor je mooie woorden en de kracht die ik heb hervonden. En dank aan het universum natuurlijk.

Jakoba Wijnsma
6 maanden geleden

Ergens begin mei zat ik een beetje doelloos op mijn Facebook te scrollen, totdat ik een post tegen kwam van Medium Berna Bos. Ik kom geregeld zulk soort advertenties tegen, maar dit keer zei m'n gevoel klik er op!
In het persoonlijk stukje tekst over haarzelf herkende ik heel veel, alsof ik over mezelf las. Daarom besloot ik gelijk een reading te boeken. Zonder vooraf een verwachting te hebben of ergens een antwoord op te willen.

Na de reading was ik flabbergasted!
Zo zei ze 'deze week krijg je een financiële meevaller... En ja hoor, die week erop post van de belastingdienst, ik krijg 2000 euro terug!
Ook zag ze iemand die altijd bij me was, iemand van mn moederskant, de beschrijving die ze gaf kwam overeen met m'n oudtante.
Ook de beschrijving die ze gaf over mijn moeder, sloeg de spijker op z'n kop. Klopt precies!

Ook ben ik op dit moment verliefd, maar de situatie is nogal complex.
Ook dit benoemde ze, en een bevesting dat hij ook hetzelfde voormij voelt, maar dat ik gelduld moet hebben.

Ook heel fijn dat Berna na de tijd nog even via de telefoon contact met je op neemt. Zo kun je je vragen stellen.
Ik zou zeggen, voor een ieder die nog twijfelt een reading te doen, gewoon doen! Ik lees de reading nog geregeld terug en haal er steeds weer wat uit!

Groetjes Jakoba

A. Miaflor
7 maanden geleden

Zelf werkzaam als psychologe en dit is eigenlijk niet waar ik 'normaal' naar toe zou gaan. Via via jouw naam gehoord en vanwege problemen met mijn dochter toch de stap gezet met een vooroordeel. Maar ongelooflijk hoe jij de kern hebt weten te raken met alleen een foto en een voornaam. Wat niemand wist, kon jij haarfijn vertellen waar het probleem vandaan komt. Nu kunnen we weer stappen zetten naar herstel. Ik ben erg onder de indruk en moet nu wel zeggen dat er toch meer moet zijn tussen hemel en aarde. En wat ik ook erg fijn vond is dat je de moeite neemt om nog even te bellen om de reading te bespreken. Ik ben je ontzettend dankbaar Berna! Een aanrader voor eigenlijk een te zachte prijs. Meer dan waar voor je geld. Een warme groet van Anique.

risma baidjoe
8 maanden geleden

Naam van Berna had ik zelf vanuit het Universum doorgekregen maar dan als Berna Bel. Dus dit was voorbestemd dat zij een reading deed voor mij. haar reading was gevoelsmatig heel zuiver en geruststellend ergens ook wel weer. ik zou haar zeker aanraden of een cadeaubon kopen.

Ria Huberts
11 maanden geleden

Berna wat een fijne vrouw,een reading gehad en ook mijn hond kon ze genoeg over vertellen.Alles klopt gewoon.Ik was erg onder de indruk van wat ze mij wist te vertellen,en ik ben ook erg dankbaar dat ik nu weet waar ik sta en dat het de goede kant op gaat.Berna erg bedankt voor je mooie en ontroerende reading.

Jacqueline
een jaar geleden

Bij "toeval" kwam Berna op mijn pad. Op het juiste moment, omdat ik al een tijd met zoveel vraagstukken rond loop. Vandaag gaf Berna mij een reading. Alles wat ze schreef klopte, ze sloeg op alle punten de spijker op de kop. Nadat ik haar reading, welke ze in een Word document naar mij per mail stuurde had gelezen, belde ze mij nog op om te vragen of alles duidelijk was, nou duidelijker kon ze niet zijn, maar het was heel fijn om Berna toch nog via de telefoon te spreken. Na het gesprek was ik zo voldaan, ik heb zoveel vertrouwen dat het goed komt en een boost zelfvertrouwen en energie heb gekregen. Ik ben erg blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en Berna heb benaderd, ik kan het iedereen aanraden!

Larissa
een jaar geleden

Ik heb een prachtige en bijzondere reading mogen ontvangen. Bijzondere is dat Berna je niet kent en toch een passende reading geeft waar je kippenvel van krijgt. Een hele mooie ervaring, en ik zal zeker vaker terug keren als ik vragen heb.

Danielle
een jaar geleden

Wat een prachtige reading heb ik van je ontvangen. Alles wat je schreef klopte als een bus en heeft me veel stof tot nadenken gegeven. Zo ontzettend fijn. Hier kan ik echt wat mee. Dank je wel!!!!

Ester van Steekelenburg
een jaar geleden

Hartelijk dank voor je zeer waardevolle reading! Na wat zoeken op internet werd het mij intuïtief snel duidelijk dat ik bij jou moest zijn. Je vriendelijke en oprechte uitstraling sprak mij aan. En nu heb ik binnen een week een prachtige reading mogen ontvangen, die ook heel praktisch toepasbaar is. Verder onderschrijf ik de woorden van Paul, op deze site: heb je een vraag, ga dan naar Berna. De kracht van de eenvoud!
Lieve groet van E*

Anthonie Versluis
een jaar geleden

Beste Berna, wat een treffende reading heb je geschreven. Heel bijzonder hoe alle stukjes kloppen en hoe je dat verwoord. Het was ook fijn, een nabespreking te hebben van de reading. Het heeft me veel support en energie gegeven. Heel hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Ton.

Gritha Den Hollander
een jaar geleden

Vandaag een reading mogen ontvangen van Berna die volgens mij met veel liefde gedaan werd. Alles klopte, het hele plaatje we waren zwaar onder de indruk de hele dag en denk dat t ons nog dagen bezig zal houden. Dank je wel lieve Berna voor je energie die je erin gestoken hebt. Liefs Gritha en Jan.

Kimberley
een jaar geleden

Gisteren ben ik bij jou (Berna) geweest. Wat een bijzondere ervaring.
Ik kreeg een aantal velletjes papier om te lezen. Over wie ik ben en waar ik nu sta. Verrassend om te lezen hoe iemand, die mij nog nooit ontmoet heeft, dingen over mij kon vertellen die je gewoon niet kan weten. Het was fijn om met Berna in gesprek te gaan over dat wat ze voor mijn komst al op papier had gezet. Ik mocht vragen stellen en ze stelde mij echt op mijn gemak. Een hele fijne en warme vrouw die mij geholpen heeft een stapje verder te zetten in mijn toekomst.

Dankbaar voor deze unieke ervaring!

Jan
een jaar geleden

Berna,
Bij het lezen van de eerste regels van jouw reading kreeg ik al kippenvel. Verbazingwekkend zoals jij situaties doorkrijgt. Zaken die niemand kan weten, las ik terug in jouw reading. Ook het gesprek na de reading heeft mij veel goed gedaan. Geweldig wat ook daarin nog tevoren kwam. Ik ga vol vertrouwen de toekomst in en mag daar nog veel mooie dingen gaan doen! Nogmaals hartelijke dank.
Jan.

Elly van Gurp
een jaar geleden

mooie reading ontvangen en van begin al gelijk goed heb er heel veel aan gehad en daarna telefoon ook heel fijn nogmaals bedankt Berna kom zeker nog een keer terug

Annet v praat
2 jaar geleden

Hele mooie reading ontvangen v Berna heb zelfs een traantje weggepinkt. Klopte helemaal. Had het gevoel dat we elkaar al lang kende heel mooi. Het telefonisch gesprek heeft me nog meer bevestiging gegeven. Er is rust over me gekomen. Berna dank je wel.

C
2 jaar geleden

Ik heb een hele mooie reading mogen ontvangen van Berna. Het was uitgebreid, helder en zeer passend! Ik ben er nog van onder de indruk. Nogmaals dank en veel succes in de toekomst!

Vanessa
2 jaar geleden

Ik heb een hele fijn reading mogen ontvangen van Berna, alles klopte van begin tot eind, het was een mooie bevestiging van mijn gevoel en ook een verheldering en inzicht waar ik veel aan heb de komende tijd. Dankjewel Berna! Heel fijn om alles op schrift te krijgen en wat ik ook fijn vond was het telefonisch gesprek om nog even na te praten.

Frank
2 jaar geleden

Ik ken Berna via Facebook waarbij ze bij overkwam als een altijd warm en eerlijk persoon, met gevoel voor humor, sommige mensen zie ik als een voorbeeld voor mij en inspireren me dan ook daar is zij er een van. Veel succes en ga zo door

Paul
2 jaar geleden

Berna, je hebt me waardevolle adviezen gegeven, zowel persoonlijk als voor mijn werk waar ik echt heel blij mee ben. Was ook aangenaam verrast dat je 3 pagina's tekst over mij had geschreven zonder dat ik je dat verteld had. Dat had ik nodig voor het maken van nieuwe keuzes in mijn leven.

Ik zou iedereen die dit leest en twijfelt over iets of een antwoord wil op een belangrijke vraag, willen zeggen, neem de stap om Berna Bos te bellen voor een helder, eerlijk en hoogwaardig consult.

Pauline
2 jaar geleden

Berna is een mooie liefdevolle vrouw die de kern weet te raken. Echt een aanrader!

Floor
2 jaar geleden

Dank voor je reading. Mooi, duidelijk en herkenbaar.

R. Witteman
2 jaar geleden

Bedankt voor de mooie reading. Zodra het mogelijk is kom ik langs voor een magnetiseer behandeling.
Groeten Raoul.

Jacqueline de Lange
2 jaar geleden

Al bij heel wat medium geweest, dacht ga het bij jou ook proberen. Was behoorlijk sceptisch. Je vroeg om een foto en voornaam en of ik een vraag had. Toen had ik er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen meer in. Maar tot mijn grote verbazing klopte werkelijk alles wat je me schreef! OP 1 naam na, maar dat ga ik nog uitzoeken. Je beschreef ook mijn vader helemaal zoals hij was. Heel bijzonder. Ik wil je ook op deze manier nog bedanken. Erg blij mee! Chapeau!