Reactie plaatsen

Reacties

Larissa
een maand geleden

Ik heb een prachtige en één bijzonder reading ontvangen. Bijzondere is dat Berna je niet kent en toch een passende reading geeft waar je kippenvel van krijgt. Een hele mooie ervaring en zal zeker vaker terug keren als ik vragen heb.

Danielle
een maand geleden

Wat een prachtige reading heb ik van je ontvangen. Alles wat je schreef klopte als een bus en heeft me veel stof tot nadenken gegeven. Zo ontzettend fijn. Hier kan ik echt wat mee. Dank je wel!!!!

Ester van Steekelenburg
3 maanden geleden

Lieve Berna!
Hartelijk dank voor je zeer waardevolle reading. Na wat zoeken op internet werd het voor mij intuïtief snel duidelijk dat ik bij jou moest zijn. Je vriendelijke en oprechte uitstraling sprak mij aan. En nu heb ik binnen een week een prachtige reading ontvangen, die ook heel praktisch toepasbaar is. Verder onderschrijf ik de woorden van Paul, op deze site: heb je een vraag, ga dan naar Berna. De kracht van de eenvoud!
Lieve groetjes van E*

Anthonie Versluis
3 maanden geleden

Beste Berna, wat een treffende reading heb je geschreven. Heel bijzonder hoe alle stukjes kloppen en hoe je dat verwoord. Het was ook fijn, een nabespreking te hebben van de reading. Het heeft me veel support en energie gegeven. Heel hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Ton

Gritha Den Hollander
5 maanden geleden

Vandaag een reading mogen ontvangen van Berna die volgens mij met veel liefde gedaan werd. Alles klopte het hele plaatje we waren zwaar onder de indruk de hele dag en denk dat t ons nog dagen bezig zal houden dank je wel lieve Berna voor je energie die je erin gestoken hebt liefs Gritha en Jan

Kimberley
5 maanden geleden

Gisteren ben ik bij jou (Berna) geweest. Wat een bijzondere ervaring.

Ik kreeg een aantal velletjes papier om te lezen. Over wie ik ben en waar ik nu sta. Verrassend om te lezen hoe iemand, die mij nog nooit ontmoet heeft, dingen over mij kon vertellen die je gewoon niet kan weten.

Het was fijn om met Berna in gesprek te gaan over dat wat ze voor mijn komst al op papier had gezet. Ik mocht vragen stellen en ze stelde mij echt op mijn gemak. Een hele fijne en warme vrouw die mij geholpen heeft een stapje verder te zetten in mijn toekomst.

Dankbaar voor deze unieke ervaring!

Jan
5 maanden geleden

Berna,
Bij het lezen van de eerste regels van jou reading kreeg ik al kippenvel.
Verbazingwekkend zoals jij situaties door krijgt. Zaken die niemand kan weten las ik terug in jouw reading. Ook het gesprek na de reading heeft mij veel goed gedaan. Geweldig wat ook daarin nog tevoren kwam.
Ik ga vol vertrouwen de toekomst in en mag daar nog veel mooie dingen gaan doen!
nogmaals hartelijk dank.
Jan.

C.
5 maanden geleden

Ik heb een hele mooie reading mogen ontvangen van Berna. Het was uitgebreid, helder en zeer passend! Ik ben er nog van onder de indruk. Nogmaals dank en veel succes in de toekomst!

Vanessa
6 maanden geleden

Ik heb een hele fijne reading mogen ontvangen van Berna, alles klopte van begin tot eind, het was een mooie bevestiging van mijn gevoel en ook een verheldering en inzicht waar ik veel aan heb de aankomende tijd. Dank je wel Berna!! Heel fijn om alles op schrift te krijgen en wat ik ook fijn vond was het telefonisch gesprek om nog even na te praten.

Paul
7 maanden geleden

Berna, je hebt me waardevolle adviezen gegeven, zowel persoonlijk als voor mijn werk waar ik echt heel blij mee ben. Was ook aangenaam verrast dat je 3 pagina's tekst over mij had geschreven zonder dat ik je dat verteld had. Dat had ik nodig voor het maken van nieuwe keuzes in mijn leven.

Ik zou iedereen die dit leest en twijfelt over iets of een antwoord wil op een belangrijke vraag, willen zeggen, neem de stap om Berna Bos te bellen voor een helder, eerlijk en hoogwaardig consult.

Groet, Paul