Reactie plaatsen

Reacties

Ester
een dag geleden

Mijn dochter had al drie weken hoofdpijn, de artsen konden niets doen en pijnstillers werkten niet. Na een behandeling door Berna verdween de pijn volledig. Wij zijn erg blij met haar hulp!

Jorien
2 maanden geleden

Ik kan alleen maar zeggen wauw. Wat Berna over mijn vader heeft geschreven klopt als een bus. Heel fijn. Berna heeft mij een stukje rust gegeven en vertrouwen. Ik raad iedereen aan om bij haar een consult te nemen. Het was heel uitgebreid en de communicatie verliep heel makkelijk. Nogmaals super bedankt Berna! Voor het prachtige consult.

Rob van Dort
2 maanden geleden

Beste Berna,

Als geen ander kun jij omschrijven wat de feiten zijn, wat de waarheid is en wat het beste voor mij is. Dank je wel!

Groeten,
Rob

Jacqueline de Lange
6 maanden geleden

Al bij heel wat mediums geweest, dacht ga het bij jou ook proberen. Was behoorlijk sceptisch. Je vroeg om een foto en een voornaam en of ik een vraag had. Toen had ik er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen meer in. Maar tot mijn grote verbazing klopte werkelijk alles wat je me schreef! Op 1 naam na, die zei me niks tot nu toe, de andere naam was mijn vader en ook hem beschreef je zoals hij was. Ik wil je ook op deze manier nog bedanken. Erg blij mee. Chapeau!

R. Witteman
6 maanden geleden

Bedankt voor de mooie reading. Zodra het mogelijk is, kom ik langs voor een magnetiseer behandeling.
Groet van Raoul

Floor
6 maanden geleden

Dankje voor de reading. Mooi, duidelijk en herkenbaar.

Alicia
6 maanden geleden

Wow! Wat heb je mij veel handvatten gegeven om aan te werken. Je hebt mij heel goed 'gelezen. Soms confronterend maar heel liefdevol gebracht. Ik ga de toekomst met frisse blik tegemoet. Dankjewel

Pauline
6 maanden geleden

Berna is een mooie liefdevolle vrouw. Die de kern weet te raken.
Echt een aanrader!

Paul
6 maanden geleden

Berna, je hebt me waardevolle adviezen gegeven, zowel persoonlijk als voor mijn werk waar ik echt heel blij mee ben. Was ook aangenaam verrast dat je 3 pagina's tekst over mij had geschreven zonder dat ik je dat verteld had. Dat had ik nodig voor het maken van nieuwe keuzes in mijn leven.

Ik zou iedereen die dit leest en twijfelt over iets of een antwoord wil op een belangrijke vraag, willen zeggen, neem de stap om Berna Bos te bellen voor een helder, eerlijk en hoogwaardig consult.

Groet, Paul

Vanessa
6 maanden geleden

Ik heb een hele fijne reading mogen ontvangen van Berna, alles klopte van begin tot eind, het was een mooie bevestiging van mijn gevoel en ook een verheldering en inzicht waar ik veel aan heb de aankomende tijd. Dank je wel Berna!! Heel fijn om alles op schrift te krijgen en wat ik ook fijn vond was het telefonisch gesprek om nog even na te praten.