Reactie plaatsen

Reacties

Lammy de Jonge
2 maanden geleden

Ik had van mijn dochter voor de kerst een cadeau bon gehad voor een reading bij Berna. Bij het maken voor een afspraak, vroeg Berna om een foto van mezelf haar toe te willen doen toekomen, met een eventuele vraag. Na dit gedaan te hebben, en een afspraak gemaakt te hebben. Kwam de dag van reading. Berna had alle doorgekregen informatie op papier gezet, die zij mij overhandigde en daarmee ook even de tijd gaf om te lezen. Ieder woord wat Berna had geschreven klopte helemaal. Ik verwonderde mij daar best wel over, omdat ik niks over mezelf had verteld. Berna gaf mij de ruimte om het te bespreken, en antwoorden te geven op mijn vragen. Ik kreeg een heel veilig en vertrouwd gevoel bij Berna. Wat ik zelf toch wel erg belangrijk vind. Als er bij mij al iets van twijfel was, is dit bij deze helemaal weggenomen. Berna bij deze nogmaals mijn hartelijke dank.

Jacqueline
2 maanden geleden

Bij "toeval" kwam Berna op mijn pad. Op het juiste moment, omdat ik al een tijd met zoveel vraagstukken loop. Vandaag gaf Berna mij een reading. Alles wat ze schreef klopte, ze sloeg op alle punten de spijker op zijn kop. Nadat ik haar reading, welke ze in een Word document naar mij per mail stuurde had gelezen, belde ze mij nog op om te vragen of alles duidelijk was, nou duidelijker kon ze niet zijn, maar het was heel fijn om Berna toch nog via de telefoon te spreken. Na het gesprek was ik zo voldaan, ik heb zoveel vertrouwen dat het goed komt en een boost zelfvertrouwen en energie gekregen.
Ik ben erg blij dat ik mijn gevoel heb gevolgd en Berna heb benaderd, ik kan het iedereen aanraden 

Dank je wel Berna!

Larissa
4 maanden geleden

Ik heb een prachtige en één bijzonder reading ontvangen. Bijzondere is dat Berna je niet kent en toch een passende reading geeft waar je kippenvel van krijgt. Een hele mooie ervaring en zal zeker vaker terug keren als ik vragen heb.

Danielle
4 maanden geleden

Wat een prachtige reading heb ik van je ontvangen. Alles wat je schreef klopte als een bus en heeft me veel stof tot nadenken gegeven. Zo ontzettend fijn. Hier kan ik echt wat mee. Dank je wel!!!!

Ester van Steekelenburg
5 maanden geleden

Lieve Berna!
Hartelijk dank voor je zeer waardevolle reading. Na wat zoeken op internet werd het voor mij intuïtief snel duidelijk dat ik bij jou moest zijn. Je vriendelijke en oprechte uitstraling sprak mij aan. En nu heb ik binnen een week een prachtige reading ontvangen, die ook heel praktisch toepasbaar is. Verder onderschrijf ik de woorden van Paul, op deze site: heb je een vraag, ga dan naar Berna. De kracht van de eenvoud!
Lieve groetjes van E*

Anthonie Versluis
6 maanden geleden

Beste Berna, wat een treffende reading heb je geschreven. Heel bijzonder hoe alle stukjes kloppen en hoe je dat verwoord. Het was ook fijn, een nabespreking te hebben van de reading. Het heeft me veel support en energie gegeven. Heel hartelijk dank en wellicht tot een volgende keer. Ton

Gritha Den Hollander
7 maanden geleden

Vandaag een reading mogen ontvangen van Berna die volgens mij met veel liefde gedaan werd. Alles klopte het hele plaatje we waren zwaar onder de indruk de hele dag en denk dat t ons nog dagen bezig zal houden dank je wel lieve Berna voor je energie die je erin gestoken hebt liefs Gritha en Jan

Kimberley
8 maanden geleden

Gisteren ben ik bij jou (Berna) geweest. Wat een bijzondere ervaring.

Ik kreeg een aantal velletjes papier om te lezen. Over wie ik ben en waar ik nu sta. Verrassend om te lezen hoe iemand, die mij nog nooit ontmoet heeft, dingen over mij kon vertellen die je gewoon niet kan weten.

Het was fijn om met Berna in gesprek te gaan over dat wat ze voor mijn komst al op papier had gezet. Ik mocht vragen stellen en ze stelde mij echt op mijn gemak. Een hele fijne en warme vrouw die mij geholpen heeft een stapje verder te zetten in mijn toekomst.

Dankbaar voor deze unieke ervaring!

Jan
8 maanden geleden

Berna,
Bij het lezen van de eerste regels van jou reading kreeg ik al kippenvel.
Verbazingwekkend zoals jij situaties door krijgt. Zaken die niemand kan weten las ik terug in jouw reading. Ook het gesprek na de reading heeft mij veel goed gedaan. Geweldig wat ook daarin nog tevoren kwam.
Ik ga vol vertrouwen de toekomst in en mag daar nog veel mooie dingen gaan doen!
nogmaals hartelijk dank.
Jan.

C.
8 maanden geleden

Ik heb een hele mooie reading mogen ontvangen van Berna. Het was uitgebreid, helder en zeer passend! Ik ben er nog van onder de indruk. Nogmaals dank en veel succes in de toekomst!