Reactie plaatsen

Reacties

Jacqueline de Lange
2 maanden geleden

Al bij heel wat mediums geweest, dacht ga het bij jou ook proberen. Was behoorlijk sceptisch. Je vroeg om een foto en een voornaam en of ik een vraag had. Toen had ik er eerlijk gezegd niet veel vertrouwen meer in. Maar tot mijn grote verbazing klopte werkelijk alles wat je me schreef! Op 1 naam na, die zei me niks tot nu toe, de andere naam was mijn vader en ook hem beschreef je zoals hij was. Ik wil je ook op deze manier nog bedanken. Erg blij mee. Chapeau!

R. Witteman
2 maanden geleden

Bedankt voor de mooie reading. Zodra het mogelijk is, kom ik langs voor een magnetiseer behandeling.
Groet van Raoul

Floor
2 maanden geleden

Dankje voor de reading. Mooi, duidelijk en herkenbaar.

Alicia
2 maanden geleden

Wow! Wat heb je mij veel handvatten gegeven om aan te werken. Je hebt mij heel goed 'gelezen. Soms confronterend maar heel liefdevol gebracht. Ik ga de toekomst met frisse blik tegemoet. Dankjewel

Pauline
2 maanden geleden

Berna is een mooie liefdevolle vrouw. Die de kern weet te raken.
Echt een aanrader!

Paul
2 maanden geleden

Berna, je hebt me waardevolle adviezen gegeven, zowel persoonlijk als voor mijn werk waar ik echt heel blij mee ben. Was ook aangenaam verrast dat je 3 pagina's tekst over mij had geschreven zonder dat ik je dat verteld had. Dat had ik nodig voor het maken van nieuwe keuzes in mijn leven.

Ik zou iedereen die dit leest en twijfelt over iets of een antwoord wil op een belangrijke vraag, willen zeggen, neem de stap om Berna Bos te bellen voor een helder, eerlijk en hoogwaardig consult.

Groet, Paul

Vanessa
2 maanden geleden

Ik heb een hele fijne reading mogen ontvangen van Berna, alles klopte van begin tot eind, het was een mooie bevestiging van mijn gevoel en ook een verheldering en inzicht waar ik veel aan heb de aankomende tijd. Dank je wel Berna!! Heel fijn om alles op schrift te krijgen en wat ik ook fijn vond was het telefonisch gesprek om nog even na te praten.

C.
2 maanden geleden

Ik heb een hele mooie reading mogen ontvangen van Berna. Het was uitgebreid, helder en zeer passend! Ik ben er nog van onder de indruk. Nogmaals dank en veel succes in de toekomst!

Jan
2 maanden geleden

Berna,
Bij het lezen van de eerste regels van jou reading kreeg ik al kippenvel.
Verbazingwekkend zoals jij situaties door krijgt. Zaken die niemand kan weten las ik terug in jouw reading. Ook het gesprek na de reading heeft mij veel goed gedaan. Geweldig wat ook daarin nog tevoren kwam.
Ik ga vol vertrouwen de toekomst in en mag daar nog veel mooie dingen gaan doen!
nogmaals hartelijk dank.
Jan.

Kimberley
2 maanden geleden

Gisteren ben ik bij jou (Berna) geweest. Wat een bijzondere ervaring.

Ik kreeg een aantal velletjes papier om te lezen. Over wie ik ben en waar ik nu sta. Verrassend om te lezen hoe iemand, die mij nog nooit ontmoet heeft, dingen over mij kon vertellen die je gewoon niet kan weten.

Het was fijn om met Berna in gesprek te gaan over dat wat ze voor mijn komst al op papier had gezet. Ik mocht vragen stellen en ze stelde mij echt op mijn gemak. Een hele fijne en warme vrouw die mij geholpen heeft een stapje verder te zetten in mijn toekomst.

Dankbaar voor deze unieke ervaring!