Wat is een medium (helderziende)

Er zijn mensen met bepaalde gaven. Gaven om dingen te zien die andere mensen niet zien. Een medium (helderziende) is een tussenpersoon, een kanaal tussen het onzichtbare en het fysieke. Ook wel bekend als een helderziende. Helderziendheid staat ook wel voor paranormaal zien, helder zien of helderziend. Bij een helderziende zie je vaak een waarzegger met een glazen bol voor je. Dit beeld is niet helemaal correct. Een helderziende is veel meer dan dat.

Een helderziende is iemand die enorm veel energieën waarneemt. De verschillende energieën die waar te nemen zijn door de ogen van een helderziende bevinden zich niet in ons normale spectrum dat het gebied van pimpelpaars – blauw – groen – geel – oranje – rood bestrijkt. Helderzienden nemen mensen, dingen of gebeurtenissen waar zonder zintuigelijke prikkels van buitenaf. Het licht dat helderzienden waarnemen valt net buiten ons normale spectrum. Iedere helderziende ziet net een andere stukje licht, zodat elk medium andere dingen waarneemt.

Hoe neemt een medium waar?

Een medium neemt een deel van het heden, verleden of toekomst waar. Dit doet hij of zij via een derde oog, ook wel het 6 e chakra genoemd. Dit oog bevind zich ergens in het midden van het voorhoofd tussen de ogen. Een medium (helderziende) ziet een beeld, als een klein filmpje voor het geestesoog verschijnen dat zowel betrekking kan hebben op heden, verleden of toekomst.

Wat ziet en voelt een medium,

Dit kunnen de mogelijkheden zijn,

Zien de toekomst. Helderzienden kunnen de toekomst voorzien, voorvoelen of een voorschouw hebben. Deze eigenschap stelt helderzienden in staat om dingen waar te nemen (of te voelen) voordat ze gebeuren.

Zien entiteiten (geesten/engelen), lichtbollen, lichtpuntjes, lichtflitsen, lichtkolommen. Deze energieën zijn zeer constant aanwezig in onze huidige realiteit en niet in een parallel universum. Alleen zijn deze niet zichtbare voor het ‘normale oog’.

Zien aura’s, karakters en gevoelsexpressies in gezichten. Helderzienden kunnen met deze gave de goede en minder goede eigenschappen zien middels de uitstraling van personen.

Hebben de gave te communiceren met het onzichtbare, waarmee vaak een overleden dierbare bedoeld wordt. Er wordt informatie doorgegeven van helpers en/of overledenen.

 

 

Informatie en contact

Naam

Berna Bos

Adres

Esweg 6

9331 AR Norg (Nederland)

06-27021107

E-mailadres

info@mediumbernabos.nl of bernabos@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:30 – 19:00 uur via app of mail

Zaterdag en zondag gesloten

KVK 82753660

BTW NL003725831B09