Welke vragen stelt men zoal aan een Medium?

Een diversiteit van vragen wordt aan mij als medium, gesteld.

Natuurlijk de bekende liefdes vragen, kom ik nog iemand tegen, waarom loopt mijn relatie niet? En ga zo maar door.

Dan zijn er de werk vragen; Wanneer komt er werk? Hoe gaat het verder op mijn werk? Waarom gaat het niet lekker op het werk? Waarom heeft een "collega" een hekel aan mij? Hoe komt het dat ik me niet kan concentreren op het werk? De werkplek voelt niet goed, is daar een reden voor? Ik voel me onzeker. Zijn ze wel tevreden over mijn werk?

De studie vragen; Welke studie past bij mij? Kan ik het wel? Ik begrijp de leraar niet. Wat wil ik eigenlijk met mijn studie? Kan ik hier straks wel werk mee krijgen? Ga ik mijn examen halen?

De verhuis vragen; Wanneer wordt mijn huis verkocht? Waarom lukt het niet om mijn huis te verkopen? Wanneer ga ik verhuizen? Is dit huis wel goed? Wat zit er in de huis? Wat is er gebeurd in dit huis? Is dit een goed huisnummer?

De medische vragen, die mag ik niet beantwoorden, kan soms wel voorzichtig een advies geven, maar je moet toch altijd met vragen over je gezondheid naar je arts. Ik ben tenslotte geen medicus.

Dan vragen of er ook iemand bij je is en dat je soms wat lijkt te voelen. Waar komt het vandaan, wie is het, kan ik er wat mee? 
Vragen over overleden personen, familie, vrienden en andere dierbare personen.

Toekomst vragen op allerlei gebied.

Informatie en contact

Naam

Berna Bos

Adres

Eseweg 6

9331 AR Norg (Nederland)

06-27021107

E-mailadres

info@mediumbernabos.nl of bernabos@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:30 – 19:00 uur via app of mail

Zaterdag en zondag gesloten

KVK 82753660

BTW NL003725831B09