Hoe gaat een reading bij mij in zijn werk?

 

Ik werk met automatisch schrift, wat betekent dat als ik van iemand een foto en een voornaam heb, en eventueel een vraag, ik me daarop concentreer en dan gelijk begin met schrijven. Ik krijg van mijn geleidegids dan informatie door, die ik zo snel mogelijk verwerk. Ik schrijf dan zo snel, dat ik het zelf bijna niet meer kan lezen. Zodra mijn gids klaar is, zet ik wat opgeschreven is, in een word document, en stuur het dan naar je op via mail, een pb op Facebook of via  Whatsapp. Ik wil dan wel graag een reactie op de reading, en of je de antwoorden hebt gekregen waarom je vroeg. Dit mag ook per mail, pb, app of telefoon.

Het is geen probleem voor mij om de reading online te doen, u hoeft daar niet speciaal voor bij mij thuis te komen. Ik doe ze dan ook uitsluitend nog online. Een voornaam en foto van het gezicht is voor mij voldoende. Meer informatie heb ik niet nodig. Dus heb je een vraag over werk, liefde of ben je gewoon nieuwsgierig..maak een afspraak en laat je verrassen!

Als je van iemand anders iets wilt weten, of een foto wilt laten lezen, moet je wel toestemming hebben van desbetreffende persoon, mits deze persoon is overleden.

Informatie en contact

Naam

Berna Bos

Adres

Esweg 6

9331 AR Norg (Nederland)

06-27021107

E-mailadres

info@mediumbernabos.nl of bernabos@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:30 – 19:00 uur via app of mail

Zaterdag en zondag

Gesloten

KVK

82753660

BTW

NL003725831B09