Leuk dat u mijn pagina bezoekt,

Ik ben Berna Bos, woon in het mooie Drentse Norg onder de rook van Assen.

Van jongs af aan loopt het spirituele als een rode draad door mijn leven, het heeft altijd mijn interesse gehad, en ook had ik al jong mijn eerste paranormale ervaringen. Na het volgen van verschillende workshops, bezoeken van lezingen, veel boeken lezen en mij aansluiten bij een groep voor spirituele ontwikkeling werden mij steeds meer dingen duidelijk.

Ik verbeelde me niet dat ik mensen of gedaantes zag of voelde, Ik was toch niet zo gek als ik dacht ;)

Ik ben ook geen zweverig type, gewoon met beide benen op de grond.

U kunt door mij een reading laten doen. Dus mocht je ergens vragen over hebben, of zijn er bepaalde zaken waar je geen raad mee weet, misschien kan ik deze dan beantwoorden. Hier word ik heel erg blij van, en prachtig om te mogen doen. Ik ben zelf iedere keer weer verbaasd, als veel van de dingen die ik door krijg kloppen. Ik doe dit ook via de Mail, PB op Facebook of via Whatsapp. Ik wil dan graag weten of u een vraag heeft, een voornaam en  een foto waar het gezicht op staat. Aan de hand daarvan krijg ik dan informatie binnen van mijn gids, ik krijg dit door via automatisch schrift. Ik schrijf alles wat ik door mag krijgen eerst op, en daarna werk ik het uit en geef het aan u door. Ik neem dan contact met u op om te vragen of het klopt en er nog vragen zijn.

Nadat ik een cursus magnetiseren ben gaan volgen, viel voor mij nog een kwartje. Dit is ook één van de dingen waar ik me heel goed bij voel en gelukkig van wordt.

Heel bijzonder als je voelt dat er kracht en liefde uit je handen komt, en nog beter, als ik daar iemand mee zou kunnen helpen om een klacht te verminderen, of te laten verdwijnen na een aantal behandelingen.

Het geeft mij een heel voldaan gevoel, en hopelijk voor degenen die bij mij een behandeling ondergaan, voelt dat net zo.

Wat heb ik een mooie gave!

Ik hoop u te mogen begroeten in mijn praktijk.

Een liefdevolle groet van Berna.

 

Informatie en contact

Naam

Berna Bos

Esweg 6

9331 AR Norg (Nederland)

06-27021107

E-mailadres

info@mediumbernabos.nl of bernabos@gmail.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag

09:30 – 19:00 uur via app of mail

Zaterdag en zondag

Gesloten

KVK

82753660

BTW

NL003725831B09